top of page

Du kan endast göra reservation för två eller tre personer i taget.

Välkommen till vårt boutiquehotell i Marche, Italien
BOOK NOW
About

relais san ruffino

Fastigheten är från början en bondgård från mitten av 1800-talet, i dag omsorgsfullt restaurerad till ett diskret exklusivt boutiquehotell som ligger vackert på egen kulle med underbar utsikt över gröna dalar och lummiga åsar. Vi har fyra vackra (junior sviter) rum - alla med en liten uteplats och ett mindre rum i huvudbyggnaden på första plan.

Ruffino har en magnifik pool med generösa solstolar och parasoller.

Ruffino blev nyligen prisad som årets ”boutiquehotell” och årets diskreta minihotell.

Ruffino is a luxury adults-only escape. We welcome children from 12 year.

lOCATION

Ruffino ligger inte bara vackert med bedårande utsikt över charmiga byar - där du hittar bra restauranger och mysiga trattorior. Vi har också ett perfekt läge i själva Marche. Här finner du närheten till Sibillini-bergen - med ridning och vackra vandringsleder. Du har lika nära - 30 min - till havet med milslånga stränder. Missa inte Portonovo - ett måste att besöka. Det påminner om Amalfis vackra landskap kombinerat med en grekisk känsla längs stränderna.

Denna vackra och vänliga region, mellan bergskedjan Apenninerna och Adriatiska havet, är en miniatyr av Italien med fantastiska produkter från både land och hav.

Glöm inte att Marche har Italiens bästa shopping. Här hittar du Europas bästa "outlets". Hattar, skor, väskor och kläder - alla gjorda av bästa kvalitet och design - och till fyndpriser. Många kända märken, som Prada, finns i vårt grannskap.

 

Lägg sedan till alla lokala marknader, antikvitetsmässor, små vingårdar som är spännande att besöka, en svärm av underbara städer och byar där det bubblor av liv och aktiviteter. Det gör vårt läge perfekt för utflykter och upptäckter.

 

Den svenskägda vingården "Cantina Volverino" ligger bara fem minuter från Ruffino. Här kan vi ordna besök och vinprovning.  De har en mycket liten produktion, men med hög kvalitet. En unik produkt.

_Y4A2874-Edit.jpg

"Relais San Ruffino ligger vackert inbäddat mellan mjuka kullar och charmiga byar i hjärtat av Marche "

"Det är kombinationen av många olika delar, alla gjorda på rätt sätt som skapar Relais San Ruffinos unika atmosfär"

Relais San Ruffino ligger vackert fyra kilometer norr om byn Montegiorgio i Le Marche - en by om 7 000 invånare. En liten socken med marknadsdag varje fredag (inte att missa).

Detta är en vänlig och trevlig by. Att njuta en kaffe och ett bakverk på torget är alltid en lisa för själen. Staden har ett vackert operahus, ett bra konditori och café, ett bageri, en restaurang, en frukt och grönsaksaffär och en fiskhandel.

Montegiorgio är en typisk Marche by, tillmötesgående med trevlig atmosfär. Kyrkan San Francesco, ligger på stadens högsta del - en byggnad som sträcker sig tillbaka till 1300-talet. Det är en härlig promenad genom stadens små gränder och smala gator - tills du når toppen. Belöningen är en magnifik utsikt över landskapet.

MONTEGIORGIO

3E99ED73-C0CE-4996-8EBD-65F07F65E9A3.jpe
MAGAZINE RUFFINO
Nu är vår nya upplaga klar. Ny design. Vacker fotografi. Massor av tips, utflykter, krogar, vackra städer, museér och unika tips som gör din semester till en helt ny upplevelse.
Vill du njuta Italiens bästa Cacio e Pepe?
Då finner du den i vår publikation.
52 sidor fulla av information

våra rum

Rum av hög standard på marknivå. Inredda med atmosfär, personlighet och charm av antika naturmaterial av finaste kvalitet.

JOSEFINA

JOHANNA

JOSEFINA

JOHANNA

RUFFINO

MATHILDA

KATARINA

RUFFINO

MATHILDA

”It’s the feeling that matters

@ Relais san Ruffino. It is always free and is part of everything we do”.

LIVING @ RUFFINO

 Här njuter du lugnet. ”The sound of silence” är något vi älskar. Nästan ingen biltrafik. Klockorna från herdens getter, ljuder på avstånd som musik om kvällarna, medan vi smuttar en drink tillsammans i trädgården. Med oss vilar du din själ. Eller varför inte passa på pröva vår hyllade gastronomi. Både jag och Carina är prisbelönta kockar från Stockholm.

 

Ta ett dopp i poolen och sola i kapp med vår vackra utsikt. Eller, så kan du vandra längs vägen till den söta byn Franca Villa. En vacker promenad med utsikt över lummiga dalar och mjuka kullar.

Hos oss njuter du gärna en bra bok och kanske reflekterar över livet. Frukost mellan 08:30 - 10:00. Vi serverar en riktigt svensk frukost på rummet. Eller på din lilla uteplats. Vi också ett ”community table”, om du önskar sällskap. Vi serverar några lätta rätter mellan kl. 13.00 - 14:30. Två - tre dagar i veckan kan du njuta av vår matlagning. Mellan 20:00 och 23:00 serverar vi en "set menu”. Se vidare i rubriken "Gastronomi".

 

Vi har massor av tips på trevliga krogar, spännande utflykter, läcker shopping, långa stränder och dramatiska bergstoppar m.m. Kanske vill du följa med Carina på en äventyrlig häst-ridning rakt ut i naturen?

 

På rummet finns vår lilla "local guide".

Peter Nordin

_E9A3309_skiss.jpg
CONTACTS

nordini @ social

bottom of page